Bel: 088 – 311 98 98

Welkom op ConnectCar.nl

Autorijden en toch groen bezig zijn!

ConnectCar ziet het als één van de belangrijkste taken om personen te introduceren in het innovatieve en duurzame concept van car-sharing. ConnectCar wil klanten de voordelen van car-sharing laten ervaren. Op deze manier hopen wij dat zij hun beslissing om een eigen auto te rijden, zo lang mogelijk uitstellen of zelfs afstellen. Dit is een belangrijke eerste stap op weg naar het veranderen van de huidige cultuur waarin elke persoon een eigen auto bezit of krijgt aangeboden van de baas.

Momenteel klinkt dit nog onrealistisch in de oren, maar onderzoek heeft aangetoond dat hoger opgeleide mensen zeer positief zijn over het concept car-sharing en hieraan zeker deel willen nemen in de toekomst. Zij zijn bereid om een duurzame levensstijl te ontwikkelen. ConnectCar wil een mentaliteitsverandering tot stand brengen en een duurzame levensstijl ondersteunen.

Ander onderzoek heeft aangetoond dat elke gedeelde auto 10-15 privé auto’s vervangt! Minder auto’s in de stad betekent minder benodigde parkeerplekken en meer ruimte voor groene gebieden. En minder auto’s op de weg betekent minder verkeersopstoppingen! Dat is iets waar wij allen van profiteren; het milieu, de economie en de automobilist zelf.

ConnectCar maakt hoofdzakelijk gebruik van het nieuwe model Smart ForFour en van de ruimere Opel Zafira om onze groene missie extra kracht bij te zetten. Op het ogenblik is de Smart ForFour één van de meest milieuvriendelijke auto’s in de wereld met een Co² uitstoot van slechts 96 – 108 gr/km en een brandstofverbruik van 4,7 – 4,2 l/100 km. De Smart ForFour heeft daarom een A-label voor energie efficiënte auto’s. De personen die zich een eigen auto kunnen veroorloven hebben regelmatig verouderde, minder zuinige en meer verontreinigende auto’s. Door hen een goedkoper en milieuvriendelijker alternatief te bieden, hopen wij hen te overtuigen om op schonere, groenere en goedkopere ConnectCars over te schakelen.Alleen maar voordelen!

  • Geen maandelijks abonnement
  • Geen eigen risico
  • Altijd de laagste prijs
  • Niet rijden, niet betalen
  • Contract direct opzegbaar
  • Airco in alle auto’s
  • Automaat beschikbaar