Bel: 088 – 311 98 98

Welkom op ConnectCar.nl

Hoe werkt het?

 1. Klant worden
  U kunt hiervoor terecht op onze website, in onze app: Android, Apple iOS, Windows Phone of bij één van de ConnectCar aanmeldzuilen.
 2. Reserveren
  Reserveer de auto op de door u gewenste locatie en tijdstip in de app, op onze website of per telefoon (088 – 311 9898, voor een telefonische reservering brengen wij wel kosten in rekening € 1,55 per reservering).
 3. Bevestiging
  U krijgt van ons een reserveringsbevestiging per email. Hierin vermelden wij de locatie, de gereserveerde tijd, het voertuig en een pincode. Indien er een terminal in de auto zit dan is de pincode om de auto te starten en indien er een vaste sleutelhouder in de auto zit staat de pincode van de tankpas vermeld.
 4. Auto ophalen
  Bij de auto aangekomen opent u hem met de button “deuren openen” in uw app. In een auto met een terminal haalt u deze uit het dashboard kastje en voert binnen 3 minuten de u gestuurde pincode in, daarna kunt u de sleutel uit de terminal verwijderen en deze gebruiken om de auto te starten. In een auto met een vaste sleutelhouder in het dashboard kastje hoeft u geen pincode in te voeren, u kunt direct de sleutel verwijderen en gebruiken om de auto te starten.
 5. Rijden
  U kunt nu naar uw bestemming(en) en terug rijden. Als u tussendoor parkeert, dan sluit en opent u de auto met de sleutel. Als u benzine nodig heeft, dan tankt u met de bijgeleverde tankpas. En als u onverhoopt pech mocht krijgen, dan staat de gratis pechhulp altijd voor u klaar.
 6. Terugbrengen
  Terug op het uitgiftepunt parkeert u de auto op zijn vaste parkeerplaats en stopt de zwart/witte sleutelhanger met sleutel terug in de terminal of de vaste sleutelhouder. Na het uitstappen beëindigt u de reservering met de button “Reservering afronden” in onze app, de deuren sluiten vervolgens uit zichzelf. Gebruik de button “deuren openen/sluiten” NIET!Blog

Alleen maar voordelen!

 • Geen maandelijks abonnement
 • Geen eigen risico
 • Altijd de laagste prijs
 • Niet rijden, niet betalen
 • Contract direct opzegbaar
 • Airco in alle auto’s
 • Automaat beschikbaar