Bel: 088 – 311 98 98

Welkom op ConnectCar.nl

Online klant worden

Gebruik het registratieformulier in ons klantenportaal, of onze app op uw smartphone om u online aan te melden bij ConnectCar. Na controle van uw gegevens door onze afdeling acceptatie wordt uw aanvraag verwerkt. U kunt vervolgens bij ieder ConnectCar punt een auto gebruiken. Om lid te worden betaalt u eenmalig € 25,00 inclusief btw registratiekosten en een borg van minimaal € 100,00. Voor deze bedragen ontvangt u een betaalverzoek per email. Deze kunt u voldoen via iDeal.

Wanneer u uw gegevens ontvangen heeft, kunt u de auto’s gaan gebruiken. Reserveer het uitgiftepunt van de auto die u wilt op het tijdstip dat u wilt via het internet of uw mobiel. U krijgt van ons een bevestiging per email. Hierin staan de locatie, tijd, voertuig en de pincode voor deze reservering vermeld.

U gaat naar de auto en opent hem met behulp van onze app op uw smartphone. De auto gaat dan binnen een minuut open. In de auto haalt u de sleutel uit een terminal of een vaste sleutelhouder die in het dashboardkastje geplaatst is. U ontvangt na aanmelding een uitgebreide uitleg per mail hoe alles precies in zijn werk gaat.

U kunt nu naar uw bestemming(en) en terug rijden. Als u tussendoor parkeert, dan sluit en opent u de auto met de sleutel. Als u benzine nodig heeft, dan tankt u met de bijgeleverde tankpas.

Terug op het uitgiftepunt parkeert u de auto op zijn vaste parkeerplaats en stopt de zwart/witte sleutelhanger met sleutel terug in de terminal of vaste sleutelhouder. Daarna stapt u uit, doet de deur dicht en sluit de reservering af met de button “Reservering afronden” in de app op uw smartphone. De deur zal binnen een minuut sluiten.Alleen maar voordelen!

  • Geen maandelijks abonnement
  • Geen eigen risico
  • Altijd de laagste prijs
  • Niet rijden, niet betalen
  • Contract direct opzegbaar
  • Airco in alle auto’s
  • Automaat beschikbaar